Friday, January 28, 2011

Alya Humaira is 3 Years!!!

Mak bedah tu dah 3 tahun dah yer.....cakap tak berenti berenti
sampai malas kadang kadang nak layan... so kekadang aku suh dia diam...
hehehhe kejam tak mak ko ni? mengganggu creativity budak tu ... he he

Ammar pulak dah berjalan. Wan hari hari pening asyik nak merayap jer kerja dia.... kua kua kua....
Last b'day Alya tu kitorang sambut kecil kecilan jer .. ahli biasalah jugak.. sepupu dan uncle dia jer... tahun lepas dah sambut besar bagai tahun ni kecik la skit... ingat ko princess ke alya tiap tiap tahun sambut cam nak rak... tunggu ko ada kawan lebih skit baru mummy buat grand.. hu hu hu ...

Tahhun ni concentrate kat mummy and daddy pulak... mummy daddy nak buy something "new" so kenalah simpan duit skit hu hu hu....



Kek yg simple jer but ice cream cake ...



Sibuk jer ngan apa nama ntah menatang dia nih.. kira hadiah bday la tu...




Hah budak boncit ni mesti ada enterframe.... hari ni dia kena ikut wan balik kampung sbb mummy ada kelas esok...

No comments: