Tuesday, January 18, 2011

Masih lagi Saket Gigi

Aku ni masih lagi sakit gigi.....
Dah la gusi bengkak , nak makan fuhhh sikit punya seksa la beb...
Last last aku gi la Dentist kat UOA ni ha sebelah ajer... ingatkan leh ler dia check lepas tu aku wat la appt tetiba dia kata check pun kena buat appt. terus ler aku blah.....
Call la pulak dentist bawah umah kat taman putra tu .... tau apa dia kata?
"Oooo appt skan ni dah penuh bulan 3 baru ada kosong" Ha? Hell.... Giler apa ?
Last last ina member opis recommendkan dentist dia kat desa pandan terus aku kol.
Puh..... nasib baik ok hari ni gi check kul 5 lepas dia check baru buat extraction ke filling ke.
Tapi disebabkan sakit gigi aku dah kurus skit ha hah ah ... bagus gak

Anak anak pulak demam , selsema, batuk hu hu hu.... sian diorang
Tapi nak buat camner mummy kena work la takleh cuti....
Dahla assignment aku tak siap siap lagi ... sungguh huru hara aku ni skang..
Malas nak pikir...

Weekend lepas daddy diorang pulak pegi memancing kat lumut. 3 hari beb ... aku rilek jer ngan anak anak walaupun ada sedikit bengang... hu hu hu
Ida pulak datang rumah lepak hari sabtu tu... takde le aku boring sangat
ahad daddy diorng balik terus kitorang pi makan western kat roadhouse
tapi tension gak... aku kan sakit gigi mana leh makan....
last last order tomato soup dia..... tensi mak okeh.....
alia seperti biasa makanan dia sikit pun dia tak makan lagi dia buat main main ada..
nak kena mak bedah ni....

Oh ya hari ni jugak genap 2 tahun we lost our twin babies....
Muhammad Ramli & Muhammad Ibrahim.... sekejap jer dah 2 thn kalau lah diorang ada mesti dah besar.... masih juga tak ada masa utk ke kubur diorang....
Semoga Allah mencucuri rahmat ke atas roh mereka.... and may they have fun di pokok pokok susu di syurga sana sob sob sob.... so now i have to take care my two kids as good as i can coz they are my jewel....your mummy still think that i should improve my duty as a mum hu hu hu ...
Renung renugkanlah ...... Selamat Beramaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaall
Assalamualaikum...

No comments: