Monday, July 26, 2010

Update Sket******

Hari ni kita citer update lah yer
Tapi paling byk nak di update adalah Alya Humaira!!!!
* Dia dah semakin byk cakap !!!!
* Dah tak sabar sabar nak pegi school
* Sekarang ni tv dah di conquer oleh dia. Hari hari balik jer mesti nak tgk cartoon, geng bas sekolah, belalang etc. Cerita favorite dia yg dulu di bawah ketiak isteri dah tak pandang dah.
* Dah boleh di bawak melawat tempat tempat menarik. Baru jer lepas visit aquaria yeyyy!
* Skang ni hari hari mesti mau tido depan tv dulu macam daddy dia jugak. Lepas tu mummy dia jugak kena kejut 2 beranak tu masuk bilik. 2 kali kejut kalau tak masuk bilik gak aku biar je 2 beranak tido kat living hall tu wahhh ha ha. Dah macam anak terbiar pulak. Biarler dia kan anak daddy. Mummy tido dgn aman bersama ammar hehehhehe.
* Bila keluar rumah mesti nak pakai pitik (lipstick ), comel lah dia tu.
* Dia dah rindu dgn nenek dia sbb dah beberapa bulan tak jumpa asal keluar jer suh amik nenek.
Cerita Ammar Pulak
*Esok dia dah masuk 5 bulan. Cepat kan? Tapi tak pandai lagi meniarap. Sah ler malas budak gemuk ni.
* Dah pandai nak main dah. Tak nak duk dalam cot dah***tension***
* Berat dah 7.5 kg dah

Hoh bab mummy ngan daddy dia pulak . Daddy skang jaga anak besar aka alya humaira. Skang ni mandi ngan daddy, makan ngan daddy , jalan jalan pun dengan daddy. Mummy cuma jaga ammar sajer yo. Mummy rasa sangat comel sbb daddy boleh uruskan alya cuma ammar jer dia tak berani nak pegang sangat. Kalau alya nangis pun daddy yg pujuk mummy tak payah susah susah. Lega sungguh mummy bila alya serakkan rumah daddy yg kemas malam malam buta hehhehe. Lagi satu daddy dah pandai beli diapers ngna susu anak anak tanpa mummy. Barang barang rumah pun sama jugak. SUngguh terharu seh *sob* *sob*. Kalau mummy tak ada boleh lah daddy jaga anak anak yer (cerita sedey la pulak). So walaupun pak amir ngan haku ni tak kaya asal cukup makan pakai sudah. Yg penting bahagia.....

No comments: