Tuesday, June 29, 2010

Ammar is Now 4 months

yeyyy Ammar now dah 4 bulan. Punyalah cepat time flies kan? tak sedar dah nak dekat setengah tahun dah budak tu. Rasanya baru terbayang lepas bersalin kat naluri tu yg susah
sangat nak kuar budak gemuk tu. Tiba tiba semalam dah 4 bulan.
Development dia pun dah nampak dah tetiba skang tak payah di agah dia dah boleh ketawa sendiri, bangun jer tido dah main sendiri kalau tak dulu bukak jer mata terus jadi speaker.
Dah pandai tengok tengok dah kalau naik kereta kena dukung kat bahu jadi dia nampak benda benda bergerak kalau baringkan memang ler dia nangis.
Mandi pulak dah pandai main air dah la dia gemuk penuh dah satu bath tub tu
pastu suka plak main air dengan kaki dia. Kalau dia mandi tak basah lantai tu memang tak sah
dengan mummy mummy dia sekali basah.
Susu pulak lagilah pandai dulu tak nak susu tin skang ni dua dua dia minum.
Minum banyak pulak tu . Mmg lah dia tu perut buncit.
Main pulak mmg faveret dia tapi tak nak main sendiri nak orang layan dia.

Apa pun budak gemuk tu mmg good boy!

No comments: