Friday, May 07, 2010

Cuci Mata di Pavillion

Utk kakak Alya

Yg ni utk adik



Ni jer utk maknya? Kesian.....

Ha ha setelah sekian lama tak jejak kaki ke pavillion hari ni aku dapat jugak pegi kesana. Niat nak survey bottle warmer utk ammar tapi terbeli benda lain. Dah la bottle warmer tu mahal tu pun cam ayam punya sampai RM300 lebih . Ish benda tu bukan nya nak pakai lama kurang kurang 6-9 bulan jek. Lalu aku pun tak jadi ler amik last last beli kasut ammar, bottle susu alya dah makanan maknya ajer. Itu pun habis juga 2 jam time lunch aku last last maknya jugak tak dapat apa apa. Asyik cari baju anak jer. Tu pun dah macam nak gila dah sbb dah lama takpegi pavillion masuk parkson pusing 3 kali, masuk lagi pumpkin patch lepas tu mothercare tu pun masih tak puas hati lagi rasa cam nak duduk kat situ sampai petang.

Last last si izan tu kata dah lapar dengan berat hati aku pun beredarla. Ada hati lagi nak pegi repeat lagi tu time balik nanti kuang kuang kuang. Tu pun cuma sempat samar donut ngan roti carrot.










No comments: