Tuesday, July 31, 2007

Balik Kampung

Yeyyyy last friday my husband and I went back to JB. Bestnya. Makan Yong Tau Foo, mak masak asam pedas slurrrppppp......... Dear hubby pun asyik tido ngan makan je kat sana. Rileks la tu. Mmg balik kampung ni release tension betul semuanya lupa. Balik tu mak bekalkan akar fatimah katanya biar senang nanti nak deliver heheheheh. Seperti biasalah on the way balik to KL my F1 driver mesti kena speed trap punya. Dia ni jenis tak leh bawak slow punya. So every time nak renew road tax dia mesti akan check summon yg dia dah sure ada punya. Sometimes sampai thousand la jugak. Hmmmmmmm (baik bagi aku duit tu beli baju) Syoknya....... Puasa nanti tak taulah balik ke tak tgk larat ke tak. Tapi balik 2 hari ni rasa cam semuanya tak sempat. Macam baru tido sehari dah nak balik. Tak puas la dengar cerita cerita mak masa pregnant. Yerla nak tau gak history tapi nasib baik mak cakap when she's about to gave birth to me its easy. So i hope during my time it would be easy too. Heheheheh. My baby is soooo actively kicking right now. Pagi , tgh hari, ptg, malam tak kira masa dia menendang even though my tummy belum besar lagi. Rasa macam ada 2 pulak dalam tu. But I know its one only.

No comments: