Friday, July 13, 2007

13 July 2007

Today is Jumaat. Rasanya sekarang ni time flies so fast. One week macam tak cukup 7 hari je suddenly dah masuk new week. Diam tak diam almost 3 months plus dah i'm pregnant. Setiap kali telefon mak mesti dia tanya ok tak. Sejak kawin ni rasa macam time is too limited. Kawan kawan pun lama tak jumpa. Tapi ramai jugak kawan kawan yg pregnant so bolehla share the experience.
Asal ada something yg tak puas hati mesti aku tanya mimi & shila member kat ranhill. Ataupun eja . Ex-housemate ida pula baru je call itu hari. Nasihat kat aku panjang giler dont watch this, dont do this, jgn jalan malam macam macam. Tapi aku suka dengar cerita dan nasihat org. Maklumlah org muda bukan ada experience. Mak pulak tak bagi makan macam macam. I'm ok as long as my baby will be sihat and comel heheheh.
End of this month nak balik jb. Tak sabar nak balik rasanya dah dekat 2 bulan tak balik. My sister also will balik to JB and this for sure will be the last trip for her family to balik kampung because next month she and amir will be flying to US to further study. Anwar, arman and my brother in law will go after the hari raya . Hmmmm so sad. I will not see them for about 21/2 years unless I go there(hmmm my husband did mention about going there, provided if we have the enough budget).
This year hari raya my sister takde, and then for me mestilah ikut amir balik kedah. Kesian my mum mesti tak cukup korum rumah dia. Tapi nak buat camner i have to follow my husband. Takper mak raya depan i will be back with a new cucu. hehehehhehe.
Alamak byk dah celoteh aku ni baik buat kerja dulu..............

No comments: