Wednesday, September 19, 2007

Ramadhan

Ramadan tiba lagi. This is the first year ramadhan as a wife and pregnant some more. Tapi penat skit la posa tahun ni sbb kena masak everyday. Hubby tak suka makan luar. Kalau dulu masa bujang tiap tiap hari beli jer pastu makan ngan eli. Pastu pegi terawikh. SKang ni terawikh pun tak sempat. Huwaaaaa........ Tapi raya ni mestilah lah best kan sebab beraya ngan husband. Something new. Kalau dulu masa bujang every raya mestilah aku kan yg tolong mak masak ni dah kawin tak tau ler mak raya tahun ni sapa yg tolong. Adik pun tak ada dah pegi US.

No comments: