Thursday, April 04, 2013

Trip ke Terengganu & Wedding

Minggu lepas we all semua ke Pahang and terengganu...ada wedding lagipun kebetulan cuti sekolah kan so boleh la bawak bebudak ni jalan jalan sekali.....so pegi la 2 days early dari hari wedding tu .....kitorang tak plan pun nak check in main jalan jer....tapi sampai cherating tetiba rasa nak check in...walaupun kakak ku ituh ada di kerteh.....

Tapi yg tak best tu the night before we all bertolak keter pulak kena langgar..tak tau la mana manusia mabuk dah langgar keter we all..apalah yg diorang ingat ni kete kebal ke? ni masuk kali kedua kena langgar..pulak tu masa kena langgar daddy diorang tak ada tengah minum ...tiba time nak balik jer nampak keter dah berlekuk chicssss....



Cari punya cari semua penuh cuma tinggal yg suite bagai.....bukannya anak aku sepuluh oiii!!  Last last dapat Impiana cherating....dah pegi dah kat sini 2-3 tahun lepas tapi masa tu diorang tengah renovate...so kitorang pun check in la sini...room ok tapi dah la takde lift....kena naik tangga pulak ke tkt 3 ...hoiiii kitorang ni walaupun bermalam sehari tapi macam seminngu bawak baju...@_@ daddy dia hangin dah sbb room tak jumpa ...kena lak naik tangga....

Apapun anak anak happy sbb diorang asal ada beach kata ammar and pool ok jer diorang....tapi this should be the last la ...tak berapa nak best la....

Children Playground tapi diorang tak sempat pun main....
Restoran seafood yg murah dan sedap.....nyummmm ni kat cherating jugak....
Konon la kan nak rasa ikan patin yg famous sangat tu...but not my passion lah tak sedap pun...ni kat r & r temerloh
Ni masa breakfast kat impiana pagi tu..ada balloon man kat ammar ..diorang jer la duk tayang muka kat situ asyik mintak belon...
Swimming pool kegemaran anak anak!


Kereta yg kena hentam..huk huk huk....

No comments: