Wednesday, December 05, 2012

HRA Away Day Yo........GOLD COAST......

Peace Yo....hari yg dinanti nanti .....HRA Away Day......kitorang buat kat Gold Coast yer.....jgn marah.......hahahhah tapi naik kereta jer tak payah naik flight........kua kua kua ....GOLD COAST MORIB yer bukan australia hahahhahahhah....... *mode verangan GC AUs.*

Pagi jumaat tu dah bertolak padahal dekat jer kat Morib....so jumaat tu HR tutup yer ...semua pegi berjimba jimba.....day 1 mmg lah penat sbb penuh ngna aktiviti...day 2 pulak ada workshop....tapi nasib baik the workshop was fun.......selam 2 hari tu keje kitorang makan makan makan dan makan...sampai aku rasa gemuk dah *****salahkan away day pulak heheh*******....

Budak budak mmglah best sbb water park dia besar .......boleh naik gelonsor atas air yg panjang......sampai lebam lebam la ngan aku sekali jakun excited....maklumlah dah lama tak gi sunway lagoon.... gambar party pun aku tak amik sbb sibuk makan ngan anak anak.....


Ni La dia gold coast @_@....first time datang sini....


Theme Park......


Ni Masa Workshop

 Jacuzzi in each room...tapi tak sempat pun nak berendam...



Ammar sudah surrender selepas mandi pool......satu pool dia jelajah kata daddy dia...

Our GM giving speech before everyone goes back........

 Telematch kat tepi pantai...den belakang sekali tu ha...


No comments: