Wednesday, December 19, 2012

Darby Park utk Kali Terakhir ?.....

This might be my last post on staying at Darby Park sob sob.......i think those yg tau Darby tu macam rumah kedua we alll....but since by brother in law said that this is gonna be the last....as next year those Managers yg MOD tu tak kan di bagi bermalam ...so means nak tido balik umah paham? heheheh...so takderlah lagi percutian 2D1N kitorang kat sana buat macam hotel mak bapak @_@

So kali ni spesial skit lah...makan ajer aper ko nak ...selalu nyer makan satu menu jer....kali ni menu sorang satu.....hehehehhehe.....budak budak pun mandi pool lama sama la gak ngan aku sampai naik berbelang .....actually sama jer macam hotel lain pun...tapi since ada abg hadi diorang layan kitorang macam vip hehehhe....yerlah bos ko ni potong bonus baru tau hhhah..

 Pizza utk alya



Vietnam Beef Noodle for Daddy..sedap gak tak pernah try sebelum ni

 Mummy - Barramundi Fillet ..hebat ko jah

 Si penjaga kolam bersama kuncu kuncu nya

Saja jer selit gambar ni ....

Oh by the way PNB Darby Park baru buat refurbishment...so kalau ada sesiapa yg nak stay sini mmg digalakkan lah ...room baru furniture baru ....rasa cam hotel baru gitewww...awwwww

No comments: