Friday, November 02, 2012

Make Over GITU......

Ade ke nampak muka aku ni make over......over make ader..... takder ni nak citer masa sebelum raya haji....tetiba ada pulak member offer nak buat facial tak.....ingatkan apa..rupa rupanya ada org dari Mary Kay datang nak promote product.....

Huh bab mekap mak suka la nyah ..@_@ aku pun terus la setuju.....dia  ajar cara macam mana nak cuci muka...the correct way lah...and then dapat try product dia jugak....best jugak product ni....so lepas cuci muka tu boleh la try cosmetic dia......kitorang berempat jer masa tu...aku ? bab make up ni tak kuar makan pun takper heheheh.....

Masa ni tengah pakai mask....macam mak limah balik kampung pun ada @_@

 Kitorang berempat ni ler yg nak buat facial...semua mak mak bedah yer..


No comments: