Thursday, June 05, 2008

Hari ni minyak naik 78 sen . Hampeh. Ni semua kerja kerja org yg tak leh percaya lah ni . Tulah undi sangat la dacing tuh. paper 2 hari lepas kata nak naik bln ogos tapi hari ni dah naik dah. Ntah apa yg diorang nak cover sampai naik mendadak. Ni yg aku benci ni.
Menteri menteri tu ckplah apa pun suh jimat la, minyak kita still murah la ko ingat rakyat nak percaya ke? Korang boleh la gi kerja naik kete Rakyat (kete government kira kete rakyat ler abis tu dari mana dapat duit kalau tak dari tax yg rakyat bagi?!), minyak kerajaan tanggung, jadi apa yg korang rasa.

Orang yg susah tu bertambah susah la.

No comments: