Friday, February 11, 2005

Masih di Cherating!!!!!

Hari nih bangun awal. Tu pun Elly yg kejut. Pergi breakfast ngan liza & elly. Tinie tak bangun, heh tido cam katak. Breakfast yg sungguh menyelerakan bagi aku padahal bukan sedap sangat pun.... Mungkin sebab coffee house tu tepi laut rasa sungguh mendamaikan.......
Sebelum check out mandi swimming pool lagi. Elly buat pertama kali boleh swim kuak lentang. Cayalah . Jellous aku, cheh........
Pukul 12.30 Check out from hotel. Aku menuju ker Kuantan Specialist dapat anak buah lagi sorang, lelaki lagi...... runtuh umah aku. he heh heh
Ahli ahli yg lain balik kl. Selamat lah korang yer. Jalan bebaik.
Petang tu sampai kat kerteh jumpa mak aku , kakak , abang ,my father and new babylah.....muahhhhh

No comments: