Saturday, July 28, 2012

Selamat Berpuasa Semua!!!

Assalamualaikum,........he he he.....lama nyerrrr tak menjengah blog ni....ada lebih sebulan tak update......kerja tersangatlah busynya....selalunya before balik ada lah time nak update skit ni langsung tak sempat....ni pun update dalam kelas ....time lunch ni takkan aku nak gi makan bulan bulan posa ni walaupun aku tak posa ....opppppsssss he hehe he.......slow pulak internet kat mmu ni.....

Camner puasa tahun ni yer?  hmmm cam biasa jer lah....nak cuba bykkan ibadat tahun ni....maklumlah umur makin lama makin meningkat.....

Petang ni we all semua nak balik serting....jumpa mak long...ahh lega skit dapat balik kampung ...kerja stress sangat baik aku tgk pokok buah ngan ayam hahahhahah.....yuhuuu tak sabar nya...boleh makan burung puyuh...daging salai....eee esok pagi nak cari cendawanlah......ok bye nanti den update lagi.......

No comments: