Friday, May 04, 2012

Sapa tergolong disini ....Angkat tangan!!!!!!



Photo credit from http://lilo80.blogspot.com/....     from my blogger fren...share yer leily.....tapi mmg terbaek la article ni.........

I mmg lahir pada tahun 70 an and live in 80 an heheheh....lahir sehari lepas tu hari yg kedua trus masuk alam 80 an...... he he he ......mmg betul kat atas tu kan? mana ada hp, main basikal ke hulu ke hilir....and zaman chat tu mmg heaven la......masa zaman chat tu me and frens kat uitm.....pegi cyber lab petang petang nak chat ......macam macam room chat ada pilih jer nyah....siap jumpa kawan chatting lagi borak borak minum minum...scandal sket hahhahaha......

Zaman skang ni semua sibuk ngan PS 2, playstation, ipad lah pod lah macam macam pod pod ....skang ni pulak ada tempat main utk kanak kanak nama dia Kidzania ....itu pun member opis yg bagitau.....nanti i publish pasal kidzania ni....dia tempat permainan yg ada lab, lah ntah bagai semua ada...dalam tu boelh jadi doctor, pengacara tukang masak bagailah....kira boleh berlakon la dalam tu.....ko nak jadi apa pun boleh.....tapi bayar okeh.....

Zaman kita dolu dolu main masak masak tepi rumah jer....aku sauk jer periuk belanga mak aku....amik jer sayur apa apa........main kawin kawin hehehhehe...

Skang ni tak merasa la diorang .......

No comments: