Friday, May 22, 2009

Friday, 22nd May

Today i don't know to say what day. First thing in the morning Amir and I pegi ke kubur. Pakcik Amir that we called Wah meninggal. Actually dia meninggal semalam after 3 months fighting with cancer. So today we went to the grave and the moments jenazah di masukkan ke dalam liang lahad suddenly my tears were falling down. Because i've experienced of losing someone we love. This is what i said to my husband " Daddy, kalau masa baby twin diorang masukkan dalam liang lahad mesti mummy dah meraung kat situ" and daddy said " sebab tulah saya tak bagi awak datang" :(

Before that kitorang sempat jugak melawat kubur Wan kat tempat yg sama gak. First time after i married amir. So rindu pulak rasa nak visit kubur baby twin but daddy tak nak dia kata jalan dah lain. Lagipun i have to go back to the office. Takperlah mummy will visit you later my dear angels.

So today adalah hari yg penuh keinsafan. Setiap manusia akan tiba masanya. Hanya amalan kita yg menentukan. Semoga roh mereka ditempatkan dikalangan orang orang yg beriman. Amin...........

No comments: