Monday, March 07, 2005

Too BuS``Y ?

Wa hah ahha ha sian blog aku nih. Dah lama tak jenguk dia. Sorrylah takde masa. Sebab aku memerlukan waktu waktu yg tenang utk blog aku ni, tak boleh lah serabut kang blog ni pun serabut cam rambut aku hari ni heh heh hehe. Tak tau nak buat apalah. I think that i need to do something in my life but what can I do? I feel that something is not complete in my life, maybe caeer, education, love life or my family? Mungkin umur dah meningkat kot, when i analyse myself i still have nothing, harta lerrr!!!! apa lagi? Education? I still have to upgrade that, and my love life seems like going nowhere. And to make that things worst i was like having a dream i'm going to be betrayed. Huwaaaaa (hope that thing wont happen to me).

Nowadays, I always kill my time wif Elly. Dah dia jer duk dekat ngan aku, bukak mata jer nampak dia. Keh keh keh. Nasib baik gak Elly ada kalau tak aku mesti rasa bosan jugak.

Teringat lak ngan mak aku. Dah lama tak balik JB. Rindu pulak. Aku dah berangan dah balik nanti nak bawa mak aku jalan jalan. Padahal bukan aku yg bawak mak , mak yg bawak aku. Pasal aku tak tau drive..... keh keh keh sorry la mak. Takleh nak buat apa. :)

End of this month pulak office ada annual meeting. Ah malas betul nak malayan benda benda ni, nak kena melaramlah cari bajulah, ntah apa apa. Kang kalau tak pergi kata anti sosial lak. Tapi serious sekarang nih aku dah macam slow sikit nak happening happening nih. Tema pulak "Wild Wild West" ,mana pulak aku nak cari kuda? Kuda kepang pun takde......

Hmmm aku rasa cam tak larat jelah nak naip ni. Besok la sambung chowwwwwww

No comments: